Navštíveno 5165x

Ahoj, už jsem zoufalej, mám zesik a subwofer magnat, rádio Pioneer MVH-1400UB. Po připojení klasicky přes banánky mi subwofer jen skáče a nehraje, ale když ho zapojim na jack 3.5 a hraju pres mobil tak to jede v poho.
video:
[ Link ] Ovšem dneska jsem si půjčil zesik blaukpunt a wofer blaukpunt a po zapojení neskáče ale jen šumí.
Když zapojím banánky do zesiku a šáhnu na druhý konec banánku, tak to šumí nejspíš kvůli napětí z lidského těla a to samé šumění to dělá když to připojim k rádiu... nevím si rady, má někdo radu?
foto:
[ Link ] [ Link ] děkuji
to bude nejspis radiem,zkus tam jine
zkoušel jsem už hned po zimě i jiná rádia a bez výsledku... tohle je uplně nový ...

16.09.2012, 21:15 |
petis odkud je braná elektrika pro zesík?
vyzkoušel jsi i jiný signály z rádia do zesíku nebo používáš ty samý jako na mobilu?
elektriku jsem tahal z trafa ze sítě. Ale myslim že už po zimě jsem to měl píchlí normal na baterku.

16.09.2012, 21:27 |
petis píchni to na baterku a bude to hrát:-)
co myslíš tim signály ?
když to napojim na mobil, tak mam kabel kde jsou na konci dva bananky a na druhym je jack 3.5 a to hraje normálně ...
měl jsem to píchlí na baterku a na tom mím subwoferu to stejně jen skákalo

16.09.2012, 21:40 |
CRK kup si jiný inštrumenty, tohle by nehrálo ani kdyby to hrálo...

16.09.2012, 21:40 |
petis Všechno musí bejt na stejný baterce, nebo na ruzných baterkách ale musí bejt přikostřená k autu. a nejak to hrát prostě musí. Ikdyž ty signály asi taky nestojí zanic.
takže to může být tim? že jsem vždy zem ze zesiku připojoval k zemi na baterce?? mám to tedy připojit ke kostře auta?
co máš za napájecí kabely? Zkoušel si jiné kabely co jdou z radia do zesiku?

16.09.2012, 22:05 |
petis mužeš to mít i na mínus na baterku to je jedno ale musí to bejt vše na jednom okruhu. Jestli jsi to mel třeba připojený na baterku jen tak hozenou v autě nebo venku a rádio máš připojený na baterku v autě chodit to nebude. Další možnost je že to jak to jen lítá je vše co to dokáže:-)
kabely jsem měl obyčejný cinche a kamoš mi pujčit ještě pozlacený tak tim to nejspíš nebude
takže to mam ještě jednou zkusit dát na baterku normál jo?
jinak kabely napájecí jsem dával obyč na dvojlinku, může to být tim?? je to dost možný co? jsem vůl
Sem si říkal, že na tom videjku jsou moc uzoučký.

17.09.2012, 11:48 |
1kw Jestli to náhodou nebude tímto
[ Link ] To ten basák můžeš připojit rovnou na rádio, výkonově to vyjde nastejno... :)
jojo je to docela mrdka, ale dělá to i na blaukpuntu! a to je asi lepší ne ....

17.09.2012, 21:53 |
1kw Když jsi zkoušel jiný zesík i signály tak už zbývá jen radio nee..? :)
Příp. nějaké rušení od altíku jestli jsi měl nastartováno..
neměl jsem nastartováno, a dělalo to i na jiných rádiich, zejtra to pokochám, dneska jsem neměl čas, dám vědět
vyřešeno :) napojený na baterku přes normál síťoví kabel od spotřebiče...
LoL. Ale uniká mi význam zesíku.
Ty vole ty jsi slušný prasák ..
sitovy kabel od spotrebice? to je jako co? jestli se chystas vyhoret, tak na to jdes fakt dobre. Zkus se zamyslet, proc se prodavaji specializovane kabelove sady, pro pouziti do aut, nad prurezem tehle kabelu, nab jejich izolacemi a stejne tak, proc se prodavaji signalove kabely ktere uz vzhledove davaji tusit ze obsahuji i nejaky ten kablik, a opetovne, uz jen ze vzhledu poznas rozdil...
ideální by bylo, opatrně ten topinkovač a suplwoofr vyndat z auta, rozběhnout se a zahodit co nejdál to umíš. a hlavně se pak nedívej kam to dopadne, aby sis pro to pak zase nechtěl dojít. myslim že by dalo hodně práce sehnat ještě něco horšího. asi bys měl zapomenout, že si něco instaloval do auta a začal bych úplně znovu a hlavně to vzal za správný konec. :)

19.09.2012, 10:21 |
snoop69 | Upraveno: 2012-09-19 10:23:33
Dexter : dobře ty :D
ale takový vykuci jsou .Setkávám se s tím dnes a denně signálová kabely 1-1,5mm bez stínění a napájecí 4mm max.
EDIT:zapoměl jsem ještě napsat i na prádelní šnůru jsem viděl zesilovač napojený
snoop: nééééééééééééééééé ! :D
dragoczskill: joooooo!!!
ale reagoval jsem podobně.
No a? však to bouchat nějak bude. A přeci vodič jako vodič.
xD samozřejmě žertuji podobná instalace by mě snad ani nenapadla :D
No podle toho síťového kabelu už napadla ..
tak koukám že se sem pořád píše :)
dnes jsem si koupil v auto hifi shopu za 600kč celou sadu, tzv stíněný signálový kabel, napájecí kabel a pojistku ...
[ Link ]
No 10 ti na ten 40 rms zesík bo kolik má stačit bude .. Měl jsi natahnout zrovna 20 a byl by klid i do budoucna když by sis pořídil zesík s nějakýma reálnýma hodnotama

19.09.2012, 23:42 |
Kamil07 | Upraveno: 2012-09-19 23:43:10
20 jsem nabízel za pěknou cenu, bohužel mi nepřišla ani odpověď.
Ta 10 je fakt bída.
bida, ale lepsi nez kabel od spotrebice...

20.09.2012, 09:43 |
Kamil07 | Upraveno: 2012-09-20 09:44:51
To je pravda, ale proc kupovat 10, kdyz pridam 100,- Kc a muzu sadu s 20, ktera uz bohate staci.
20 od Kamila mám a spokojenost, jinak teda prasárna, tohle i s tím tvým kabelem bych měl strach do auta dát :)